CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Adem ESER, İlçe Emniyet Amirimiz Sayın Osman Ersen YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ziya DURMUŞ ve Şube Müdürümüz Sayın Ahmet YURTERİ'nin katılımlarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda kutlanmıştır. Almanca öğretmenimiz Damla KARTAL, Edebiyat öğretmenlerimiz Hanife KOT ile Yusuf YILMAZ ve Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenlerimiz Neşe UZUN ile Derya COŞKUN başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bize bu coşkuyu yaşattıkları için teşekkür ederiz.

27.10.2023 154

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined